Η Ροδoύλα στην έκθεση Saudi Horeca - Rodoula SA
Rodoula Online Store

Η ΡΟΔOΥΛΑ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ SAUDI HORECA

Η Ελληνική Εταιρία Ζύμης και Γλυκών συμμετέχει στην έκθεση “Saudi Horeca” που πραγματοποιείται 22 με 24 Νοεμβρίου στο Ριάντ. Η Αγορά της Μ. Ανατολής παρουσιάζει εξαιρετικό ενδιαφέρον λόγω του γοργού ρυθμού οικονομικής ανάπτυξης και της αλλαγής στις διατροφικές συνήθειες που τη συνοδεύει.

Το περίπτερο είναι αφιερωμένο στο μεγαλύτερο μέρος του στη κατηγορία των γλυκών με νέες προτάσεις όπου ταιριάζουν απόλυτα στις διατροφικές τοπικές συνήθειες αλλά και στη κατηγορία την Αρτοποιίας με το brand της DADDY’S, με προϊόντα που ξεχωρίζουν για τη γεύση και τη ποιότητά τους. Τέλος, οι πίτες από τις οποίες ξεκίνησε και έγινε γνωστή η ΡΟΔΟΥΛΑ θα έχουν όπως πάντα ξεχωριστή γωνιά και παρουσία με παραδοσιακές και vegan συνταγές που την έχουν κάνει να ξεχωρίζει σε παγκόσμιο επίπεδο.

Η ομάδα της ΡΟΔΟΥΛΑΣ η οποία εξειδικεύεται στην αγορά της Μ. Ανατολής έχοντας πολυετή εμπειρία, προετοιμάζεται να παρουσιάσει ένα περίπτερο που θα ξεχωρίσει για τη Γαστρονομία του και την Ελληνικότητα του και βέβαια να δημιουργήσει νέες συνεργασίες που θα σταθούν εφαλτήριο ανάπτυξης στην τοπική αγορά.