God save the Queen - Rodoula SA
Rodoula Online Store

GOD SAVE THE QUEEN

Πόσες ιστορίες, ευτυχισμένες στιγμές, έρωτες και απογοητεύσεις δεν έχουν συνδεθεί με εκείνη; Με τη πρώτη κουταλιά, τα μάτια κλείνουν, οι σφυγμοί αυξάνονται, η καρδιά γαληνεύει, οι μυς του προσώπου συσπώνται για να χαμογελάσεις. Η ΡΟΔΟΥΛΑ την τιμά, και σας την παρουσιάζει σε πολλές παραλλαγές.

Η τούρτα Bueno είναι όπως ακριβώς την έχετε φανταστεί: Crunchy γκοφρέτα με επικάλυψη από κρέμα φουντουκιού και σοκολάτα γάλακτος. Είναι ήδη κομμένη σε κομμάτια για ευκολία στη χρήση και βέβαια για οικονομία δική σας έτσι ώστε να ανταποκρίνεται στην ακριβή ζήτηση που έχετε. Η Dream Ferrero είναι σίγουρη επιλογή τούρτας για εκείνους που αγαπάνε τη σοκολάτα, σίγουρα θα έχει γρήγορο γύρισμα στην βιτρίνα σας.

Δε θα μπορούσε να λείψει από τα γλυκά μας, η συνταγή που συνδυάζει γαλλικά και ελληνικά στοιχεία μαζί και αποτελεί την πιο κλασσική επιλογή όταν έχεις διλήμματα, δεν είναι άλλη από το αγαπημένο μας προφιτερόλ. Ισομεγέθεις ροζέτες ζύμης ταχύτατα χρυσοψημένες από το φούρνο, τόσο όμορφες που φοβάσαι να τις ακουμπήσεις, γεμίζονται με κρέμα ζαχαροπλαστικής και καλύπτονται από bitter σοκολάτα και ξύσμα σοκολάτας γάλακτος. Άψογο αλλά τώρα πια εύκολο…εξάλλου το έχουμε φτιάξει εκατομμύρια φορές τόσα χρόνια.

 

 

Ό,τι κατάστημα και εάν έχετε, το layered κέικ είναι για όλους, πάει με όλα, όλες τις ώρες της μέρας. Το American Dream Cake είναι η σοκολάτα στην πιο τέλεια έκφανσή της! Αυτό το κέικ είναι κυριολεκτικά βουτηγμένο στη σοκολάτα, με layers από κρέμα σοκολάτας & κομμάτια από απολαυστική μαύρη σοκολάτα!

Δε μπορούμε να αποθεώνουμε τη σοκολάτα αν δεν έχουμε κάνει αναφορά στα σοκολατάκια της Ροδούλας, που ξεχωρίζουν για την ποιότητα και τη ποικιλία τους. Εμείς ξεχωρίσαμε το Bullet Γάλακτος, γιατί είναι classic & αριστοκρατικό, like a Queen. Αναλλοίωτο στο χρόνο, δημοφιλές ακόμα και στις μέρες μας, με σοκολάτα γάλακτος, πραλίνα bueno και flakes δημητριακών.