Μέτρα προστασίας από τον COVID -19 - Rodoula SA

ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ COVID -19

Αγαπητοί συνεργάτες και καταναλωτές,

Η Ροδούλα με περισσότερα από 20 χρόνια στο χώρο των τροφίμων, δημιουργεί πάντα προϊόντα υψηλής ποιότητας από εκλεκτές πρώτες ύλες, με σεβασμό προς τον άνθρωπο και το περιβάλλον. Ακολουθεί υψηλά διεθνή πρότυπα παραγωγής που αποδεικνύονται τόσο από τα πιστοποιητικά διασφάλισης της παραγωγικής διαδικασίας που διαθέτει όπως BRC, IFS, ISO 9001, ISO 22000 όσο και από τις εξαγωγές που κάνει σε όλον τον κόσμο.

Ως μια εταιρία παραγωγής τροφίμων με προϊόντα καθημερινής κατανάλωσης θέλει να ενημερώσει τους συνεργάτες της και τους καταναλωτές της ότι έχει λάβει δρακόντεια μέτρα προστασίας τόσο για το ανθρώπινο δυναμικό της όσο και για την παραγωγή ενός ασφαλούς τελικού προϊόντος. Οι χειριστές τροφίμων της εταιρίας είναι ήδη εκπαιδευμένοι όσον αφορά την ατομική υγιεινή και τον σωστό χειρισμό τροφίμων. Επιπλέον, έχουν ενταθεί κατά την διάρκεια της μέρας οι απολυμάνσεις στον χώρο παραγωγής. Επίσης, διαμορφώθηκαν διαφορετικά οι βάρδιες του προσωπικού ώστε να μην επιφορτίζονται τα εργοστάσια και να κρατούνται οι απαιτούμενες αποστάσεις.

Όλοι οι εργαζόμενοι της εταιρείας που κάνουν «παραλαβές και παραδόσεις» φοράνε μάσκες και γάντια, έχουν διαθέσιμα αντισηπτικά υγρά και περιμένουν πάντα σε ανοιχτούς χώρους. Δεν επιτρέπεται να εισέρχεται κανείς στους χώρους των εργοστασίων πέραν του προσωπικού. Επίσης οι διανομείς που μεταφέρουν τα προϊόντα Ροδούλα σε όλο το κόσμο, έχουν την οδηγία να εισέρχονται μόνο σε συγκεκριμένους χώρους των εγκαταστάσεων.

Όποιος δεν αισθάνεται καλά δεν έρχεται στην εργασία ακολουθώντας μια υπεύθυνη στάση προς τον εαυτό του αλλά και προς τρίτους, “μένουμε σπίτι”. Όποιος έχει ταξιδέψει μπαίνει σε καραντίνα 14 ημέρων. Τα τμήματα που μπορούν να εργαστούν εξ αποστάσεως δεν έρχονται στα εργοστάσια έτσι ώστε να ελαχιστοποιείται η πιθανότητα μεταφοράς και διασποράς του ιού τόσο εσωτερικά όσο και στους οικείους μας.

Εκτός από την ενημέρωση που έχει γίνει στο προσωπικό από τους Υπευθύνους των τμημάτων για τα extra μέτρα προστασίας, οι οδηγίες του ΕΟΔΥ έχουν αναρτηθεί και σε κεντρικά σημεία όλων των εγκαταστάσεων για να είναι διαθέσιμες σε όλο το προσωπικό και έχουν διανεμηθεί έντυπα φυλλάδια οδηγιών.

Έχει δημιουργηθεί “Ομάδα Διαχείρισης Κρίσης COVID-19” η οποία ενημερώνεται συνεχώς για εξελίξεις και οδηγίες σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας και δίνει αντίστοιχα οδηγίες σε όλο το προσωπικό της εταιρίας.

Η Ροδούλα και οι άνθρωποι της συνεχίζουν να παράγουν και να διανέμουν τα λαχταριστά της προϊόντα σε όλο το κόσμο. Θα καταβάλουμε πάντα κάθε δυνατή προσπάθεια για την καλύτερη εξυπηρέτηση όλων. Είναι μια δύσκολη ώρα για όλους και θα πρέπει να το αντιμετωπίσουμε με ψυχραιμία και αίσθημα ατομικής και συλλογικής ευθύνης.

President & Vice President
Παναγιώτης & Ηλίας Καραχάλιος