Η Ροδούλα συμμετέχει στην Anuga - Rodoula SA
Rodoula Online Store

Η ΡΟΔΟΥΛΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ANUGA

Η εταιρία έχοντας ένα δυναμικό αναπτυξιακό πλάνο για την πενταετία, έχοντας δημιουργήσει καινοτόμα βραβευμένα προϊόντα στην κατηγορία της ζύμης αλλα και στο γλυκό. Δυναμώνοντας το τμήμα εξαγωγών με νέα εξειδικευμένα στελέχη για τις αγορές της Αμερικής, της Ευρώπης αλλά και της Μέσης Ανατολής, οπού έδωσαν μεγαλη ώθηση επεκτείνοντας σημαντικά το δίκτυο διανομής της εταιρίας τον τελευταίο χρόνο βάζονταςστο πορτοφόλιο της σπουδαίες συνεργασίες.

Σημαντικό ρόλο παίζει στην άνθιση των εξαγωγών κα η συνεχομένη παρουσία της εταιρίας σε μεγάλες εκθέσεις του εξωτερικού (NRA Σικάγο, Anuga Γερμανία, Sial Παρίσι) αλλά και οι διεθνείς διακρίσεις στα προϊόντα (16 βραβεία ΙΤQi Βρυξέλες, FABI Σικάγο) της εταιρίας.

Συγκεκριμένα στην τελευταία έκθεση στην Ευρώπη στην Αnuga τον Οκτώβριο παρουσιάστηκαν οι νέες τάσεις στο γλυκό και τη ζύμη, με μεγάλο ενδιαφέρον από τους προμηθευτές για τα προϊόντα vegan, για τις αγαπημένες πατσαβουροπιτες, για τα απίθανα σιροπιαστά και υπόλοιπες γλυκές αμαρτίες.

Εκθέσεις εχουν γινει σημείο αναφοράς για τους προμηθευτές τοσο στo Food service οσο και την Λιανική δουν τις νέες τάσεις της αγοράς και προτάσεις. Ήταν μεγαλη μας τιμή φέτος αφού τo περίπτερο μας στην έκθεση επισκέφτηκε ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Μάκης Βορίδης, στηρίζοντας τις ελληνικές εταιρίες και τις εξαγωγικές τους δραστηριότητες.

GALLERY