Νέα γκάμα προϊόντων για το Food Service - Rodoula SA

ΝΕΑ ΓΚΑΜΑ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ FOOD SERVICE

Η εταιρία Ροδούλα φέρνει νέο αέρα στην αγορά της εστίασης δημιουργώντας νέες τάσεις και προτάσεις για τα καταστήματα σας. Λανσάροντας νέους λαχταριστούς κωδικούς στις  κατηγορίες Ζύμη και Γλυκού.

Στην κατηγορία των προϊόντων ζύμης, σας παρουσιάζουμε 4 νέες προιοντικές σειρές (Ανωγείων, Vegan/Χορτοφάγους, Καναπεδάκια Brioche και Στρόμπολι) και νέες ιδιαίτερες γεύσεις σε ήδη υπάρχουσες σειρές, όπως Πατσαβουρόπιτα, Πατσαβουροπιτάκια, Σφολιάτες και Πατητές. Για να μπορείτε να διαλέξετε ακριβώς αυτό που ταιριάζει στο κατάστημα και την περιοχή σας.

Στις γλυκιές μικρές απολαύσεις έρχονται 3 νέες σειρές (Σειρά Magic με Τούρτες, Πάστες & Κωκ, Σειρά Semifreddo με Τούρτες, Πάστες & Σιροπιαστά, Σειρά Μπάρες Fitness, Σειρά Κιουνεφέ) και πολλές νέες προτάσεις που δώσουν στην βιτρίνα σας χρώμα, διαφορετικότητα και θα δημιουργήσουν νέα trend σε μια ολοένα και πιο ανταγωνιστική αγορά. Μπορείτε να περιηγηθείτε μεσα στο site μας και να βρείτε τα νέα και ανανεωμένα προϊόντα. Μεγαλώνοντας την γκάμα και αναβαθμίζοντας το design/décor μας για να διαλέξετε το product mix που θα κάνει το κατάστημα σας να ξεχωρίσει τόσο για την υψηλή ποιότητα, αλλά και το ξεχωριστό décor των προϊόντων.

Για άλλη μια φόρα, τα προϊόντα της Ροδούλα υπόσχονται ποιότητα, καινοτομία και διαφορετικότητα.