Νέα σειρά American Dream Cakes από τη ΡΟΔΟΥΛΑ - Rodoula SA
Rodoula Online Store

ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ AMERICAN DREAM CAKES ΑΠΟ ΤΗ ΡΟΔΟΥΛΑ

Η Ροδούλα είναι μια εταιρεία με πολυετής εμπειρία στο χώρο του κατεψυγμένου γλυκού, προσφέροντας τις εκλεκτές τις γεύσεις σε παγκόσμιο επίπεδο στο κομμάτι του Foodservice αλλα και του supermarket. Έχοντας δημιουργήσει τη νέα κατηγορία κατεψυγμένων  έτοιμων γλυκών στα ράφια των ελληνικών supermarket, προσπαθεί πάντα να φτιάχνει νέες γεύσεις και προτάσεις που θα ξεχωρίσουν τόσο για την ιδιαίτερη γεύση όσο και για την υψηλή ποιότητα.

Η νέα σειρά με τα πιο απολαυστικά American Dream cake είναι εδώ για να στολίσουν το φετινό σας τραπέζι. Είναι έτοιμες και σε έξυπνη συσκευασία και θα τις βρείτε σε  δυο απίθανες γεύσεις Chocolate  & Carrot Cake.

Το American Dream Chocolate Cake είναι  το απόλυτο αμερικάνικο όνειρο, απολαυστικό layer cake σοκολάτας με fudge ρευστής σοκολάτας & ντεκόρ από ξύσμα bitter σοκολάτα.

Ενναλακτικά μπορείτε να δοκιμάσετε American Dream Carrot Cake το αμερικάνικο όνειρο για τους λάτρεις του κεικ καρότου, απολαυστικό layer cake με πλούσια στρώση από κρέμα, ξύσμα από φρέσκο καρότο, λαχταριστή επικάλυψη από σαντιγί και εκλεκτά κομματάκια από καρύδι.

Εσείς θα αντισταθείτε σε αυτό το απολαυστικό Αμερικάνικο όνειρο; Θα τις βρείτε στο δίκτυο καταστημάτων του ΑΒ Βασιλόπουλος.