Νέα απολαυστική Ηπειρωτική σειρά από την Ροδούλα - Rodoula SA

ΝΕΑ ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΗ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ ΣΕΙΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΟΔΟΥΛΑ

Η ιστορία ξεκινάει με τις ρίζες της Ροδούλας από την Ήπειρο! Οι γεύσεις, οι μυρωδιές, οι παραστάσεις, οι συνταγές των προγόνων, που μείναν καλά κρυμμένες στο σεντούκι και χαραγμένες στην καρδιά της Ροδούλα, με τα χρόνια εμπλουτιστήκαν συνδυάζοντας τέλεια την παράδοση με τη σύγχρονη τέχνη της μαγειρικής. Συνεπώς,  δεν θα μπορούσε να λείπει από την προϊοντική σειρά της Ροδούλα, αυτό που ξέρει να κάνει καλύτερα από όλα, την Ηπειρωτική πίτα και πιτάκια.

Νέες προτάσεις που θα συναρπάσουν μικρούς και μεγάλους! Αυθεντικές ελληνικές γεύσεις που θα κάνουν το τραπέζι να ξεχωρίσει. Η Ροδούλα πάντα με πηγή έμπνευσης την ελληνική γη σε συνδυασμό με τις παραδοσιακές γεύσεις, δημιούργησε 2 νέες συνταγές με Ηπειρωτικό χαρακτήρα.

Το ιδιαίτερα τραγανό φύλλο που κυματίζει ανέμελα και δημιουργεί την τέλεια βάση, για να αγκαλιάσει την πλούσια γέμιση στην πρώτη επιλογή, της Κοτόπιτας,  με κοτόπουλο, πιπεριές και κατίκι Δομοκού και τη δεύτερη, την Τυρόπιτα, με το μοναδικό ΠΟΠ Τσαλαφούτι,  μυζήθρα και γιαούρτι, που χρωματίζει αυτήν την τυρόπιτα με έναν πολύ διαφορετικό τρόπο καθιστώντας τη μοναδική.  Οι Ηπειρωτικές πίτες και τα τρίγωνα τραγανά πιτάκια έχουν έρθει σε super έξυπνη συσκευασία των 650 g και θα δημιουργήσουν την καλύτερη επιλογή για το γεύμα σας στη δουλειά, το σχολείο καιτην παρέα κάθε μέρα κάθε ώρα! Γιατί η ζωή είναι γεμάτη στιγμές και η Ροδούλα ξέρει να τις γεμίζει με απόλαυση!