Η Ροδούλα στην έκθεση XENIA - Rodoula SA
Rodoula Online Store

Η ΡΟΔΟΥΛΑ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ XENIA

Έπειτα από μια τουριστική περίοδο που ξεπέρασε κάθε ρεκόρ, δείχνοντας πως ο Ελληνικός τουρισμός έχει τεράστιες προοπτικές ανάπτυξης, δε θα μπορούσε η εταιρία μας να απουσιάζει από την πιο premium έκθεση του Ξενοδοχειακού Κλάδου.

Σας περιμένουμε στο Hall 1, στο περίπτερο Α28-Β26, έχοντας συγκεντρώσει τις πιο καινοτόμες προτάσεις από κάθε μας Brand. Στη γωνιά DADDY’s νέα προϊόντα αρτοποιίας θα σας οδηγήσουν σε διαφορετικούς δημιουργικούς δρόμους, ενώ την τιμητική τους θα έχουν και τα προϊόντα της Γαλλικής εταιρίας Neuhauser παρουσιάζοντας αυθεντικά γαλλικά κρουασάν. Και βέβαια, η ΡΟΔΟΥΛΑ θα ξεπεράσει κάθε προσδοκία σας, με καινούργιες συνταγές και νεωτεριστικούς συνδυασμούς υλικών τόσο στις πίτες όσο και στα γλυκά.

Στόχος μας είναι να σας προσφέρουμε εκείνη τη γευστική εμπειρία που θα σας επιβεβαιώσει για ακόμη μια φορά  το «καλό όνομα» που έχουμε δημιουργήσει, αποτέλεσμα της εξαιρετικής ποιότητας, της τεχνογνωσίας, της έμφυτης περιέργειάς να ανακαλύπτουμε και της αγάπης μας για τη παράδοση και την αυθεντικότητα.

GALLERY