Επιστροφή στα θρανία, επιστροφή στα γραφεία! - Rodoula SA

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΑ ΘΡΑΝΙΑ, ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ!

Το κλειδί της επιτυχίας σας είναι η επανάληψη, να βλέπετε τα ίδια γνωστά πρόσωπα να σας επιλέγουν για το ζεστό χαμόγελό σας, αλλά πιο σημαντικό για την ποιότητα και την ποικιλία επιλογών που προσφέρετε. Και εδώ έρχεται η ΡΟΔΟΥΛΑ, στηρίζοντας ουσιαστικά και δυναμικά τους στόχους σας, προσφέροντας εξαιρετικά μεγάλη ποικιλία τόσο σε ζύμες όσο και γλυκά, τα οποία ξεχωρίζουν τόσο για τις αγνές πρώτες ύλες τους όσο και για τη συσκευασία τους, η οποία σας επιτρέπει την καλύτερη δυνατή οικονομία για την επιχείρησή σας.

Δε θα μπορούσαμε να μη συμπεριλάβουμε χειροποίητες δημιουργίες ζύμης όπως η ατομική κρητική πίτα με φρέσκα μυρωδικά και χόρτα βουνού, σε συνδυασμό με τοπική γραβιέρα και κεφαλοτύρι! Οι Ελληνικές γεύσεις δίνουν μια πιο προσωπική πινελιά φροντίδας για το μενού σας.

Από την κλασσική μας σειρά, σας προτείνουμε τη μπουγάτσα με συμιγδαλόκρεμα και φρέσκο γάλα, βασισμένη σε παραδοσιακή Μακεδονική συνταγή, πασπαλισμένη με κανέλα και ζάχαρη άχνη. Θα ξεχωρίσει για τη πλούσια γεύση της.

Το κουλουράκι είναι πάντα η νούμερο ένα επιλογή κάθε ηλικίας. Εκτός από την απλή αυθεντική μας συνταγή, προτείνουμε αυτή με αλεύρι ολικής άλεσης, πιο υγιεινή παραλλαγή για το ξεκίνημα της μέρας.

Για τη ΡΟΔΟΥΛΑ τα muffins έχουν μεγάλη δυναμική και αποτελούν εγγύηση για κάθε κυλικείο ή καφέ. Σας προτείνουμε τη φθινοπωρινή πρόταση με μήλο και κανέλα που αναμειγνύονται με την αφράτη λευκή ζύμη βασισμένη σε αμερικάνικη αυθεντική συνταγή. Μη ξεχνάτε πως μπορείτε να προσφέρετε τα ατομικά αυτά κεκάκια κατευθείαν από την κατάψυξή σας, ζεστά σε μόλις 4 λεπτά!

Η ΡΟΔΟΥΛΑ στηρίζει την κάθε μικρή & μεγάλη επιχείρηση εστίασης, προσφέροντας ευελιξία και άμεση ανταπόκριση, με πολυάριθμο δίκτυο αντιπροσώπων σε όλη την Ελλάδα και συσκευασία που σας προσφέρει σωστή διαχείριση αποθέματος.