Νέα σειρά γλυκών από την ΡΟΔΟΥΛΑ με αγαπημένα παιδικά brands, Barbie™ & Hot Wheels™! - Rodoula SA

ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ ΓΛΥΚΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΟΔΟΥΛΑ ΜΕ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΚΑ BRANDS, BARBIE™ & HOT WHEELS™!

Βλέποντας την δυναμική της κατηγορίας γλυκών με παιδικά brands στην Ελλάδα και το εξωτερικό, έδωσε το έναυσμα δημιουργίας νέας παιδικής κατηγορίας στο supermarket, δημιουργώντας τούρτες με τα αγαπημένα παιδικά brands Barbie™ & Hot Wheels™ σε συνεργασία με τη κορυφαία εταιρεία στον κόσμο παιδικής ψυχαγωγίας Mattel.

Η εταιρία δημιούργησε δυο απολαυστικές τούρτες, την Τούρτα Barbie με γεύση πραλίνα φουντουκιού, εκλεκτή πραλίνα και σοκολάτα υγείας, κομμάτια από αμύγδαλο και καραμελωμένο φουντούκι, με απολαυστικό σχέδιο από ζαχαρόπαστα με την αγαπημένη Barbie και τον Μονόκερο της.

H δεύτερη είναι Τούρτα Hot Wheels με γεύση πραλίνα φουντουκιού, από λαχταριστή πραλίνα, σοκολάτα υγείας, κομμάτια από αμύγδαλο και καραμελωμένο φουντούκι και απολαυστικό σχέδιο από ζαχαρόπαστα με τα αγαπημένα Hot Wheels.

Σε τρία απλά βήματα έχετε έτοιμη την αγαπημένη σας τούρτα, την βγάζετε από την κατάψυξη, αφαιρείτε αμέσως την πλαστική θήκη και το φιλιμ και μετά την αφήνετε για δυο ώρες στην συντήρηση και είναι έτοιμη προς κατανάλωση. Εάν θέλετε μπορείτε να δημιουργήσετε το δικό σας προσωπικό στιλ βάζοντας στο πλάι σαντιγί ή τρούφα.

Ευκολά, γρήγορα και οικονομικά μπορείτε να ευχαριστήσετε τον μικρό σας άγγελο με μια τούρτα με τα αγαπημένα σας brands Barbie™ & Hot Wheels™,  με την υπογραφή της υψηλής ποιότητας των προϊόντων ΡΟΔΟΥΛΑ.

Σχετικά με την Mattel

Η Mattel είναι μια κορυφαία στον κόσμο, εταιρεία παιδικής ψυχαγωγίας που ειδικεύεται στο σχεδιασμό και την παραγωγή ποιοτικών παιχνιδιών και καταναλωτικών προϊόντων.

Δημιουργούμε καινοτόμα προϊόντα και εμπειρίες που εμπνέουν, διασκεδάζουν και αναπτύσσουν τα παιδιά μέσα από το παιχνίδι. Προσελκύουμε τους καταναλωτές μας μέσα από το χαρτοφυλάκιο εμβληματικών franchise, όπως είναι η Barbie®, τα Hot Wheels®, η American Girl®, η Fisher-Price®, ο Thomas & Friends®, η Mega®, καθώς και άλλες δημοφιλείς μάρκες που είτε έχουμε στην κατοχή μας είτε αδειοδοτούμε σε συνεργασία με παγκόσμιες εταιρείες ψυχαγωγίας. Ο κατάλογός μας περιλαμβάνει υλικό ταινιών και τηλεόρασης, ηλεκτρονικά παιχνίδια, μουσική και ζωντανές εκδηλώσεις. Δραστηριοποιούμαστε σε 40 τοποθεσίες και πωλούμε προϊόντα σε περισσότερες από 150 χώρες σε συνεργασία με τις κορυφαίες εταιρείες λιανικής και τεχνολογίας παγκοσμίως.

Από την ίδρυσή της το 1945, η Mattel είναι υπερήφανη που αποτελεί έμπιστο συνεργάτη στην εξερεύνηση του θαύματος της παιδικής ηλικίας και στην ενδυνάμωση των παιδιών, ώστε να αξιοποιήσουν πλήρως τις δυνατότητές τους.

Επισκεφθείτε μας ηλεκτρονικά στο www.mattel.com.