Εταιρική Ευθύνη - Rodoula SA
Rodoula Online Store

ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ

Mε έντονο αίσθημα ευθύνης και αλληλεγγύης προς την κοινωνία και τις ευπαθείς ομάδες και κυρίως τα παιδιά, στηρίζει έμπρακτα το σπουδαίο κοινωνικό έργο των μη κυβερνητικών οργανώσεων και ιδρυμάτων προσφέροντας κάθε μήνα προϊόντα της.

Ειδικότερα ενέργειες στήριξης πραγματοποιεί με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», «Κιβωτός του Κόσμου», «Unesco» «Χατζηκυριάκειο ίδρυμα», «Δείπνο Αγάπης», «Παιδούπολη Αγίου Ανδρέα» «Παιδούπολη Αγ. Βαρβάρας».

Η τελευταία ενέργεια αφορά στην απόδοση 0,10€ από κάθε συσκευασία σε συγκεκριμένα προϊόντα λιανικής στις κατηγορίες κατεψυγμένα φύλλα και γλυκά. Η ενέργεια αυτή θα διαρκέσει έναν χρόνο και τα έσοδα θα διατεθούν για τη στήριξη του έργου του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Συνεπώς, με κάθε αγορά Τούρτας Σοκολατίνας Αμυγδάλου, Τούρτας Εκμέκ Κανταΐφι, Πατσαβουρόφυλλου Χωριάτικου και Φύλλου κρούστας η εταιρεία προσφέρει €0,10 στον Οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού».  Με τη συμμετοχή όλων μας μπορούμε να δείξουμε έμπρακτα την αγάπη και αλληλεγγύη στις ευάλωτες ομάδες και κυρίως τα παιδιά που την χρειάζονται τώρα όσο ποτέ.

Η ζωή είναι στιγμές και η Ροδούλα ξέρει να τις «γεμίζει» προσφέροντας χαρά και Χαμόγελο στα παιδιά που έχουν ανάγκη.