Νέα φύλλα από την Ροδούλα - Rodoula SA
Rodoula Online Store

ΝΕΑ ΦΥΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΟΔΟΥΛΑ

Η Ροδούλα αγαπά τη μαγειρική, ψάχνει, βρίσκει, δοκιμάζει και προτείνει µια νέα σειρά κατεψυγμένων φύλλων για να ανοίξεις το τραπέζι σου. Πατσαβουρόφυλλο χωριάτικο, φύλλο κρούστας και φύλλα κρέπας.

Ζύμωσε το πιο λαχταριστό πατσαβουρόφυλλο από χωριάτικη ζύμη, για να δημιουργήσεις τώρα και εσύ τις δικές σου πατσαβουρόπιτες. Η συσκευασία του περιέχει 6 χοντρά αφράτα φύλλα συνολικού βάρους 750g . Είναι φτιαγμένα από 100% extra παρθένο ελαιόλαδο και προζύμη που τα κάνουν να έχουν ελαστικότητα στην παρασκευή και τραγανότητα στο τελικό αποτέλεσμα, επίσης είναι πλούσια σε εδώδιμες ίνες.

Θέλεις να φτιάξει γλυκές ή αλμύρες απολαύσεις με φύλλο κρούστας; Η Ροδούλα άνοιξε φύλλο με 100% extra παρθένο ελαιόλαδο, τα έφτιαξε να είναι λεπτά και τραγανά, συνολικού βάρους 450 γραμμαρίων.

Η λεπτή, ελαφριά και ευέλικτη ζύμη φέρνει µια νότα Γαλλικής γαστρονοµικής  κουλτούρας στην κουζίνας σας. Με την πιο παραδοσιακή, αυθεντική και εκλεπτυσμένη συνταγή για κρέπα, περιέχει 10 φύλλα για να δημιουργήσεις εύκολα και γρήγορα µια σειρά από γλυκούς και αλµυρούς συνδυασμούς

Η Ροδούλα με έντονο αίσθημα κοινωνικής – εταιρικής ευθύνης και θέλοντας να έχει ένα δυναμικό κοινωνικό αποτύπωμα προσφέροντας ήδη σε αρκετές ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, αποφάσισε να συμβάλλει με το δικό της μικρό λιθαράκι στο αξιέπαινο έργο του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού». Η ζωή είναι στιγμές και η Ροδούλα ξέρει να τις «γεμίζει» προσφέροντας χαρά και Χαμόγελο στα παιδιά που έχουν ανάγκη.

Με την αγορά κάθε συσκευασίας πατσαβουρόφυλλου χωριάτικου και φύλλου κρούστας, η εταιρία προσφέρει 0,10€ στον Οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού» για έναν χρόνο.

«Ξεδίπλωσε το ταλέντο σου» κάνοντας τις ιδέες σου πραγματικότητα, δημιούργησε µαζί τους μικρές γευστικές ιστορίες και στήριξε το έργο του  Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Επισκεφθείτε το rodoula.gr και βρείτε το πλησιέστερο κατάστημα για να προμηθευτείτε τα αγαπημένα σας προϊόντα