Νέα Καινοτόμα Σειρά Προϊόντων Δροσιάς σε Πεϊνιρλί και Πίτα! - Rodoula SA
Rodoula Online Store

ΝΕΑ ΚΑΙΝΟΤΟΜΑ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΔΡΟΣΙΑΣ ΣΕ ΠΕΙΝΙΡΛΙ ΚΑΙ ΠΙΤΑ!

H εταιρία μας, σας παρουσιάζει τη νέα κατηγορία ζυμών πίτσα-πεϊνιρλί Δροσιάς, φτιαγμένες με μεράκι και αγάπη. Πρόκειται για ένα καινοτόμο προϊόν που στηρίζεται στον παραδοσιακό τρόπο παραγωγής και έψησης του “γνωστού” πεϊνιρλί Δροσιάς.

Διατίθεται και ως βάση

Χωρίς γέμιση και στόλισμα, για να μπορείτε να τα εμπλουτίσετε και να τα διαμορφώσετε με γεμίσεις και στόλισμα της αρεσκείας σας, δίνοντας το προσωπικό και επαγγελματικό σας στίγμα, με βάση τη φιλοσοφία της επιχείρησής σας.

Καινοτομία στη ζύμη

Η καινοτομία στη ζύμη είναι, ότι είναι μακράς ωρίμανσης και προψήνεται σε ειδικούς φούρνους. Ο τρόπος ωρίμανσης και ψησίματος μας δίνουν ένα ξεχωριστό και λαχταριστό αποτέλεσμα τόσο στο μάσημα, στη γεύση και στην επίγευση όσο και στην εικόνα του τελικού προϊοντος.  

Το τελικό προϊόν είναι προψημένο κατά 80% και το μόνο που αποκτάται με το ψήσιμο, στο σύντομο αυτό χρόνο, είναι να ενσωματωθεί μαζί με  τη γέμιση και το στόλισμα (ψηθεί-λιώσει).

Ανταγωνιστικό Πλεονέκτημα στον Τρόπο Διαχείρισης

Ψήνονται εύκολα και γρήγορα, αποφεύγοντας φύρες, πετάγματα και ελλείψεις.

Το στρατηγικό πλεονέκτημα είναι ότι ψήνονται κατευθείαν από την κατάψυξη, μέσα σε 5′-6′. (ανάλογα τη γέμιση και το φούρνο)!

Το σημαντικότερο είναι ότι  προσφέρετε στον πελάτη σας φρέσκο, διαφοροποιημένο και ζεστό προϊόν,  καθότι  τα προϊόντα ψήνονται και ετοιμάζονται προοδευτικά, κατά τη διάρκεια της ημέρας, σύμφωνα με τις ανάγκες και τη ροή της πελατείας σας.

‘Ετσι δεν απαιτείται η  χρονοβόρα (1-1,5 ώρα) κλασσική διαδικασία  προετοιμασίας (ξεπάγωμα-στοφάρισμα-ψήσιμο), ρισκάροντας πολλές φορές, είτε να ψήσετε πολλά, είτε να έχετε απώλειες ή και πετάγματα μετά το τέλος της ημέρας, ή να ψήσετε λιγότερα, με αποτέλεσμα να μην ικανοποιείτε πωλήσεις, που τυχόν απαιτηθούν.

Αποτέλεσμα όλων αυτών, είναι να έχετε πάντα ευχαριστημένους πελάτες, γεγονός που μεγιστοποιεί τα κέρδη και γενικότερα τα οφέλη της επιχείρησής σας.