Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Preloader

ΡΟΔΟΥΛΑ Α.Ε.

Αθήνα
Ευρώτα 24, 136 72 Αχαρναί
Τηλ. κέντρο +30 210 24 47 550

Θεσσαλονίκη
Πάροδος Παλαιάς Συμμαχικής Οδού Ωραιόκαστρου – Θεσσαλονίκης, Διαβατά Ιωνίας
Τηλ. κέντρο +30 2310 785422

+30 210 24 47 550 info@rodoula.gr

  • No products in the cart.
Title Image

Σχετικά με μας

Μια νόστιμη ιστορία ξεκινά κάπου στην Ήπειρο σ’ ένα όμορφο σπίτι δίπλα στη λίμνη. Σήμερα η ιστορία γίνεται γνωστή σε όλον τον κόσμο.

Home  /  Σχετικά με μας
p

Η Ροδούλα Α.Ε.

είναι μία από τις κορυφαίες εταιρίες κατεψυγμένων προϊόντων ζύμης και γλυκισμάτων στην Ελλάδα.

p

Με διαβατήριο

τα προϊόντα της η Ροδούλα κατακτά τις ξένες αγορές και εξάγει τα προϊόντα της σε περισσότερες από 40 χώρες.

Η ιστορία

Μια νόστιμη ιστορία ξεκινά κάπου στην Ήπειρο σ’ ένα όμορφο σπίτι δίπλα στη λίμνη. Με πολύ παιχνίδι, χαρούμενες φωνές, νόστιμες μυρωδιές «στην ηλικία που πλάθεται ο άνθρωπος», όπως μας έλεγε η γιαγιά, μας μύησε στα μυστικά της γαστρονομίας και της ευζωϊας. Τη βλέπαμε να κοσκινίζει, να αλευρώνει, να ζυμώνει και να γεμίζει τις πίτες της με όλα τα καλά. «Οι πίτες είναι σαν τους ανθρώπους» έλεγε. «Απ’έξω μπορεί να μοιάζουν… αλλά αυτό που μετράει κρύβεται μέσα τους». Μέσα από τα παιχνίδια, ρίχνοντας και κλεφτές ματιές στον φούρνο μέχρι να «ροδίσει η πίτα», αγαπήσαμε τη μαγειρική της και τα πιστεύω της. Μάλλον γι αυτό τη λέγαν Ροδούλα! Ζώντας μαζί της μια μαγευτική εμπειρία, μας άφησε σημαντική κληρονομιά. Μια κληρονομιά που περιέχει συνταγές που αγαπήσαμε, πάθος και γνώση για τα υλικά και το σωστό φαγητό & πολύ μεράκι γι’ αυτό που κάνουμε. Ακόμη ηχούν τα λόγια της στην ψυχή μας «Ο κόσμος μπορεί να φαίνεται μεγάλος, αλλά είναι μικρός. Χωράει μέσα στο χέρι σου, όπως το πιτάκι. Και δεν χρειάζεσαι τίποτα άλλο για να τον κερδίσεις, παρά αυτά τα χέρια και την καθημερινή προσπάθεια να κάνεις το καλύτερο που μπορείς. Τότε μόνο η ζωή έχει μία γεύση… απολαυστική!».

6000 τμ.

Τετραγωνικά μέτρα

Καλύπτουν οι δύο σύγχρονες μονάδες παραγωγής, για τα προϊόντα ζύμης και για τα γλυκά.

2

Κέντρα διανομής

Στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη

40

Αντιπρόσωποι

Που καλύπτουν αποτελεσματικά όλη τη χώρα.

16

Βραβεία & Διεθνείς διακρίσεις

Τα 2 τελευταία χρόνια

Το 1999, ο Παναγιώτης και ο Ηλίας Καραχάλιος σε μια γειτονιά της Αθήνας δημιουργούν ένα μικρό εργαστήρι για να εφαρμόσουν την πολύτιμη κληρονομιά τους.

 

Πολύ γρήγορα φάνηκε όμως ότι αυτό το εργαστήρι ήταν μικρό για να στεγάσει τα όνειρα, τις φιλοδοξίες αλλά και την αυξημένη ζήτηση στα προϊόντα ΡΟΔΟΥΛΑ. Έτσι, λίγο αργότερα, δημιουργήθηκε το πρώτο υπερσύγχρονο εργοστάσιο παραγωγής κατεψυγμένων ποιοτικών προϊόντων ζύμης, τα οποία καθιερώθηκαν στην premium αγορά.

 

Το 2012 βλέποντας το μεγάλο κενό στην αγορά του ποιοτικού γλυκού στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, οι ιδρυτές της εμπνεύστηκαν μια νέα επένδυση, τη «γλυκιά πλευρά» της ΡΟΔΟΥΛΑ.

 

Σήμερα, με 2 υπερσύγχρονες παραγωγικές εγκαταστάσεις που αγγίζουν τα 6.000 τ.μ. συνεχίζει να προσφέρει με συνέπεια ένα μέλλον γεμάτο ποιοτικές γεύσεις και καινοτόμα προϊόντα. Η διασφάλιση ποιότητας και σταθερότητας των προϊόντων είναι κύριο μέλημα της, έτσι εφαρμόζει κατά την παραγωγή της πιστοποιημένα συστήματα διαχείρισης (ISO, BRC, IFS).

 

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΡΟΔΟΥΛΑ, ΗΓΕΤΗΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ FOOD SERVICE, ME ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΤΟ SUPERMARKET ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ & ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ. 

 

Η παγκόσμια τάση εδώ και αρκετά χρόνια προς τη Μεσογειακή διατροφή και το shift των αγορών σε πολλαπλά κανάλια διανομής έκανε την εταιρία πιο εξαγωγική. Με αργά αλλά σταθερά βήματα ξεκίνησε την εξαγωγική της δραστηριότητα στην Ευρώπη και έπειτα στη Μέση Ανατολή (πιστοποιημένη κατά Kosher και Halal) με μεγάλη επιτυχία.

 

Τα τελευταία χρόνια επεκτάθηκε στην Αμερική και τον Καναδά στο κομμάτι του food service και του supermarket. Μεγάλη ώθηση σε αυτό έδωσε η έρευνα που πραγματοποίησε η εταιρεία με το Αμερικάνικο Πανεπιστήμιο του Rutgers (Food Innovation Center), όπου δημιούργησε τις βάσεις για την στρατηγική επέκταση της εταιρείας στις ΗΠΑ.

 

Η ΡΟΔΟΥΛΑ, σήμερα, συνεχίζει να είναι μία από τις κορυφαίες εταιρείες κατεψυγμένων προϊόντων ζύμης και γλυκισμάτων στην Ελλάδα αλλά και στον κόσμο.

 

ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΜΑΣ

 

Η εταιρεία μετράει 20 χρόνια επιτυχημένης πορείας στο χώρο του τρόφιμου με βασικές αξίες στις οποίες είναι στηριγμένη η εταιρική κουλτούρα και η στρατηγική της όλα αυτά τα χρόνια.

 

Οικογένεια, Παράδοση, Γνώση, Σεβασμός, Ομαδικότητα, Δημιουργία

 

ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ

 

Να καθιερωθεί η ΡΟΔΟΥΛΑ ως η καλύτερη ελληνική και πρωτοποριακή εταιρία προϊόντων ζύμης & γλυκών με βάση τα διεθνή πρότυπα, ποιότητας και τεχνογνωσίας, παρέχοντας προϊόντα υψηλής ποιοτικής αξίας και γεύσης.

 

ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ

 

Να έχουν τα προϊόντα ΡΟΔΟΥΛΑ παγκόσμια εμβέλεια και να γίνουν γνωστά για την υψηλή ποιότητα και την λαχταριστή γεύση τους.

 

Καινοτομία, Ποιότητα, Ειλικρίνεια, Εμπιστοσύνη και εξέλιξη.

 

Η επιτυχημένη πορεία της ΡΟΔΟΥΛΑ Α.Ε. στην Ελλάδα και το εξωτερικό επιβραβεύτηκε με βραβεύσεις & διεθνείς διακρίσεις για τα προϊόντα της. 

 

Έτσι, η πατσαβουρόπιτα, ένα προϊόν που χαρακτηρίζει τη ΡΟΔΟΥΛΑ Α.Ε. μετά την Ελλάδα, κατέκτησε και το εξωτερικό γοητεύοντας για την ποιότητα και τη γεύση της.

 

Το 2016 απέσπασε συνολικά έξι (6) χρυσά αστέρια στα Βραβεία Ανώτερης Γεύσης και Ποιότητας – Superior Taste Awards που διοργανώνονται σε ετήσια βάση από το International Taste & Quality Institute (ITQI) στις Βρυξέλλες.

 

Για το 2017 η λαμπρή πορεία και οι επιτυχίες συνεχίστηκαν, έτσι, τα εκλεκτά προϊόντα μας έλαβαν δέκα (10) χρυσά αστέρια συνολικά!

 

Το 2018, πέντε (5) χρυσά αστέρια για τις μοναδικές γευστικές αλμυρές & γλυκές απολαύσεις της ΡΟΔΟΥΛΑ!

     

     2018

 

2 Χρυσά Αστέρια Βραβείο Ανώτερης Γεύσης για την Greek Traditional Pie Vegan with Cheese Substitute

 

 

 

 

2 Χρυσά Αστέρια Βραβείο Ανώτερης Γεύσης για το Εκμέκ καταϊφι

 

 

 

1 Χρυσό Αστέρι Βραβείο Ανώτερης Γεύσης για την Greek Vanilla Custard Fillo Pie

 

 

 

      2017

 

3 Χρυσά Αστέρια Βραβείο Ανώτερης Γεύσης για το Chocolate Souflee

 

 

 

3 Χρυσά Αστέρια Βραβείο Ανώτερης Γεύσης για το Traditional Greek Cheese Pie with Yogurt and Feta Cheese

 

 


2 Χρυσά Αστέρια Βραβείο Ανώτερης Γεύσης για τον Baklava

 

 

 

 2 Χρυσά Αστέρια Βραβείο Ανώτερης Γεύσης για το Walnut Nest with Chocolate

 

 

 

       2016

 

 

 

2 χρυσά αστέρια Superior Taste Award 2016 για τη Μεσογειακή Πατσαβουρόπιτα

 

 

 

2 χρυσά αστέρια Superior Taste Award 2016  για την Πατσαβουρόπιτα με Σπανάκι & Τυρί

 

 

 

2 χρυσά αστέρια Superior Taste Award 2016 για την Πατσαβουρόπιτα με Τυρί

 

 

 

 

ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ…!

 

Με σεβασμό στον άνθρωπο και τη διατροφή του

Επιλέγουμε τα καλύτερα και τα αγνότερα συστατικά

Ζυμώνουμε και προσφέρουμε με αγάπη και φροντίδα