Η ΡΟΔΟΥΛΑ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ ΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΒ

Η εταιρεία Ροδούλα με πάνω από 20 χρόνια επιτυχημένης πορείας στον χώρο της ζύμης και του γλυκού στην Ελλάδα και το εξωτερικό ενισχύει την παρουυσία της τα τελευταία 3 χρονιά και στο κομμάτι του Supermarket. Βρείτε τον no.1 κωδικό της εταιρείας την Πατσαβουρόπιτα σε διάφορες λαχταριστές γεύσεις, 4 εκ των οποίων μπορείτε πλέον να προμηθευτείτε στο δίκτυο καταστημάτων του ΑΒ και online, όπως και την αγαπημένη Μπουγάτσα.

Ο πρώτος νέος κωδικός είναι η πατσαβουρόπιτα Μυτιλήνης, η κλασική παραδοσιακή ελληνική κασερόπιτα με πλούσια γέμιση από κίτρινα τυριά, με απίστευτα τραγανό φύλλο.

Μπροστά πάντα από την εποχή και βλέποντας την παγκόσμια τάση για τα προϊόντα Vegan, η Ροδούλα δημιούργησε την πρώτη Vegan πίτα, με υποκατάστατο «τυριού» και παραδοσιακό κριτσανιστό πατσαβουρόφυλλο, βραβευμένη στην Αμερική με βραβείο FABI. Δοκιμάστε την στα καταστήματα ΑΒ Βασιλόπουλος.

Όλα τα προϊόντα της Ροδούλας φτιάχνονται από υψηλής ποιότητας πρώτες ύλες που προσδίδουν στο προϊόν αυτή την εκλεπτυσμένη γεύση.

Δείτε όλα τα προϊόντα λιανικής εδώ

ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ COVID-19

Είναι μια δύσκολη ώρα για όλους και θα πρέπει να το αντιμετωπίσουμε με ψυχραιμία και αίσθημα ατομικής και συλλογικής ευθύνης. Διαβάστε Περισσότερα