Η ΡΟΔΟΥΛΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ
Mε βαθιά γνώση στη ζύμη και στη ζαχαροπλαστική, συνεχίζει δυναμικά τη δραστηριότητά της στη χονδρική πώληση προϊόντων για ξενοδοχεία και catering, προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις για κάθε στιγμή της ημέρας.
Στον πρωινό μπουφέ, ξεχωρίζουν τα τραγανά τυροπιτάκια, τα λαχταριστά croissants, τα αφράτα ψωμάκια και τα απολαυστικά beignets, μπάρες δημητριακών, brownies και cake όλα φτιαγμένα με τα πιο αγνά υλικά και τη συνέπεια ποιότητας που χαρακτηρίζει τη ΡΟΔΟΥΛΑ.

Για τον γλυκό μπουφέ, η ΡΟΔΟΥΛΑ προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία από μπατόν σε πολλές γεύσεις, σφηνάκια, παστάκια, αλλά και παραδοσιακά γλυκά όπως πορτοκαλόπιτα και μπακλαβά, όλα κομμένα και συσκευασμένα σε ειδικά διαμορφωμένες μερίδες, ιδανικές για τις ανάγκες του ξενοδοχειακού και catering service.
Όλα τα προϊόντα της ΡΟΔΟΥΛΑ είναι κατεψυγμένα, προσφέροντας στους επαγγελματίες τη δυνατότητα να διαχειρίζονται τις ποσότητες με ευελιξία και ακρίβεια, διατηρώντας πάντα τη φρεσκάδα και την ποιότητα που αναζητά ο επισκέπτης.

Με τη σεζόν να διαρκεί πλέον όλο και περισσότερο, η ΡΟΔΟΥΛΑ παραμένει σταθερός συνεργάτης του επαγγελματία, προσφέροντας ευκολία, αξιοπιστία και άψογη παρουσίαση — σε κάθε μπουφέ και σε κάθε εμπειρία φιλοξενίας.
ΡΟΔΟΥΛΑ – Ο συνεργάτης του επαγγελματία στη γεύση και στην ποιότητα.