ΙΣΤΟΡΙΑ

Η Αρχή 

Ένα όνομα… μια ιστορία!

Μια νόστιμη ιστορία ξεκινά κάπου στην Ήπειρο σ’ ένα όμορφο σπίτι δίπλα στη λίμνη. Με πολύ παιχνίδι, χαρούμενες φωνές, νόστιμες μυρωδιές «στην ηλικία που πλάθεται ο άνθρωπος», όπως μας έλεγε η γιαγιά, μας μύησε στα μυστικά της γαστρονομίας και της ευζωϊας. Τη βλέπαμε να κοσκινίζει, να αλευρώνει, να ζυμώνει και να γεμίζει τις πίτες της με όλα τα καλά. «Οι πίτες είναι σαν τους ανθρώπους» έλεγε. «Απ’έξω μπορεί να μοιάζουν… αλλά αυτό που μετράει κρύβεται μέσα τους».Μέσα από τα παιχνίδια, ρίχνοντας και κλεφτές ματιές στον φούρνο μέχρι να «ροδίσει η πίτα»,  αγαπήσαμε τη μαγειρική της και τα πιστεύω της.

Μάλλον γι αυτό τη λέγαν Ροδούλα! Ζώντας μαζί της μια μαγευτική εμπειρία, μας άφησε σημαντική κληρονομιά. Μια κληρονομιά που περιέχει συνταγές που αγαπήσαμε, πάθος και γνώση για τα υλικά και το σωστό φαγητό & πολύ μεράκι γι’ αυτό που κάνουμε. Ακόμη ηχούν τα λόγια της στη ψυχή μας «Ο κόσμος μπορεί να φαίνεται μεγάλος, αλλά είναι μικρός. Χωράει μέσα στο χέρι σου, όπως το πιτάκι. Και δεν χρειάζεσαι τίποτα άλλο για να τον κερδίσεις, παρά αυτά τα χέρια και την καθημερινή προσπάθεια να κάνεις το καλύτερο που μπορείς. Τότε μόνο η ζωή έχει μία γεύση… απολαυστική!».

Ποιοί Είμαστε 

Με αυτά τα εφόδια , το 1999, ο Παναγιώτης και ο Ηλίας Καραχάλιος σε μια γειτονιά της Αθήνας δημιουργούν ένα μικρό εργαστήρι για να εφαρμόσουν την πολύτιμη κληρονομιά. Με απόλυτο σεβασμό, πολύ προσωπική φροντίδα και μεράκι μπήκαν οι βάσεις για μια εντυπωσιακή μελλοντική πορεία της εταιρίας μας.

Και συνεχίζουμε, με συνέπεια σε όλα όσα μας έφεραν στην κορυφή της προτίμησης των πελατών, να δημιουργούμε ένα μέλλον σίγουρο γεμάτο ποιοτικές γεύσεις, οικογενειακές απολαύσεις και νέα, καινοτόμα προϊόντα που βρίσκονται στο τραπέζι όλου του κόσμου.

Οι Άνθρωποι 

Στην πορεία αυτή μπήκαν άνθρωποι που σεβάστηκαν τις ίδιες αξίες και προσπάθησαν πάντα για το καλύτερο. Έτσι και σήμερα ένα βασικό στοιχείο επιτυχίας της εταιρίας είναι οι άνθρωποί της, απ’ όποια θέση κι αν βρίσκονται. Μια μεγάλη και δυναμική ομάδα εργαζομένων και στελεχών, άρτια καταρτισμένων και με ειδικούς επιστήμονες σε όλους τους τομείς παραγωγής, διανομής, πώλησης, διοικητικής υποστήριξης και διαχείρισης, καθημερινά είναι δίπλα σας.

Γιατί Εμάς 

Προσπάθειά μας είναι να προσφέρουμε πάντα ασφαλή, προσεγμένα, υγιεινά και ποιοτικά προϊόντα μέσα από σύγχρονες και πρότυπες διαδικασίες παραγωγής, συνδυάζοντας την υψηλή τεχνολογία μαζί με παραδοσιακά αυθεντικές συνταγές και σεβόμενοι πάντα τις απαιτήσεις και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του κάθε πελάτη μας.

Eπιλέγουμε τα καλύτερα και αγνότερα συστατικά και τα ζυμώνουμε με αγάπη και φροντίδα.

Η ΕΤΑΙΡΙΑ

Η Εταιρία

Η ΡΟΔΟΥΛΑ Α.Ε., σήμερα, είναι μία από τις κορυφαίες εταιρίες κατεψυγμένων προϊόντων ζύμης και γλυκισμάτων στην Ελλάδα

_ Με 2 μονάδες παραγωγής, μία για τα προϊόντα ζύμης και μία για τα γλυκά, που καλύπτουν συνολική έκταση 6.000τμ.

_ Με 2 κέντρα διανομής, στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη.

_ Με ιδιόκτητο στόλο φορτηγών για την άμεση κάλυψη όλων των αναγκών διανομής, σε όλη την Ελλάδα.

_ Με μια μεγάλη και δυναμική ομάδα εργαζομένων και στελεχών, άρτια καταρτισμένων και με ειδικούς επιστήμονες σε όλους τους τομείς παραγωγής, διανομής, πώλησης, διοικητικής υποστήριξης και διαχείρισης. Mε δικούς σας ανθρώπους καθημερινά δίπλα σας.

_ Με 40 αντιπροσώπους που καλύπτουν αποτελεσματικά όλη τη χώρα.

_ Με εξαγωγές σε περισσότερες από 14 χώρες σε όλο τον κόσμο.

_ Με διεθνείς πιστοποιήσεις και βραβεία όπου καταξιωμένοι οίκοι του εξωτερικού αναγνωρίζουν την εξαιρετική ποιότητα και γεύση των προϊόντων.

_ Με σταθερές και αξιόπιστες συνεργασίες προμηθευτών, με τους καλύτερους οίκουςεταιρίες του εξωτερικού και του εσωτερικού, σε πρώτες ύλες που μας διασφαλίζουν διεθνή ποιοτικά standard.

 

 

 

 

 

Ποιότητα

Η βασική μας προτεραιότητα για την πετύχουμε τον στόχο μας, είναι η ποιότητα.

Παρακολουθούμε διαρκώς τις διεθνείς εξελίξεις στον τομέα της ποιότητας και της τεχνολογίας. Αναβαθμίζουμε τα Συστήματα Διασφάλισης Ποιότητας ώστε να καλύπτουν τις απαιτήσεις των επίκαιρων διεθνών προτύπων.

Συνεχίζουμε καθημερινά να παράγουμε ασφαλή και ποιοτικά προΐόντα, που μας καθιερώνουν στην αγορά και εξασφαλίζουν τη επιτυχημένη πορεία μας.

Η εταιρία μας έχει πιστοποιηθεί από τον διεθνή αναγνωρισμένο οίκο TUV AUSTRIA HELLAS και εφαρμόζει τα ολοκληρωμένα συστήματα όπως αυτά καθορίζονται από την Ευρωπαϊκή και Ελληνική νομοθεσία. Επιπλέον έχουμε πιστοποιηθεί από την Αμερικάνικη Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA).

Τέλος είμαστε πιστοποιημένοι σύμφωνα με το Διεθνές Πρότυπο IFS που έχει θεσπιστεί στη Γερμανία και στη Γαλλία και έχει αναγνωρισθεί από τον Οργανισμό GFSI (Global Food Safety Institute).

 

Διεθνής Παρουσία

Τα προϊόντα μας είναι το διαβατήριο μας για όλο τον κόσμο.

Επενδύουμε σταθερά στην είσοδο μας σε νέες αγορές. Επιλέγουμε με αυστηρά κριτήρια τους κατάλληλους συνεργάτες, ώστε να επιτυγχάνουμε αμοιβαία οφέλη από τη συνεργασία μας. Έχουμε επεκτείνει με επιτυχία τις δραστηριότητες μας:

  • Στην Ευρωπαϊκή αγορά (Ιταλία, Ρουμανία, Γερμανία, Δανία, Σουηδία, Μεγάλη Βρετανία, Πορτογαλία και Ολλανδία).
  • Στη Μέση Ανατολή με κέντρο το Ντουμπάι (Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα).
  • Και στην απαιτητική αγορά της Αμερικής (Η.Π.Α. και Καναδά).

Στο πλαίσιο των εξαγωγικών δραστηριοτήτων μας συμμετέχουμε ενεργά σε διεθνείς εκθέσεις τροφίμων όπως η ANUGA στην Ευρώπη η GULFOOD στη Μέση Ανατολή, η SUMMER FANCY FOOD SHOW στη  Νέα Υόρκη, η SIAL στο Παρίσι και η PLMA στο Άμστερνταμ.

 

ΒΡΑΒΕΙΑ

Οι Υπηρεσίες 

Η ΡΟΔΟΥΛΑ Α.Ε. δραστηριοποιήται στον χώρο των κατεψυγμένων προϊόντων ζύμης και γλυκών με επιτυχία στο Food Service, στο Retail αλλά και στην παραγωγή Private Label  προϊόντων.

Οι Επιτυχίες

Η πατσαβουρόπιτα, είναι ένα προϊόν που χαρακτηρίζει την ΡΟΔΟΥΛΑ Α.Ε. Κι έχει τη δική της επιτυχημένη πορεία στην Ελληνική αγορά. Τώρα κατακτά και το εξωτερικό γοητεύοντας για την ποιότητα και τη γεύση της.

Δύο χρυσά αστέρια στα Βραβεία Ανώτερης Γεύσεις και Ποιότητας – Superior Taste Awards που διοργανώνονται σε ετήσια βάση από το International Taste & Quality Institute (ITQI) στις Βρυξέλλες, απέσπασαν τρείς συνταγές της αγαπημένης πατσαβουρόπιτας κατά την απονομή βραβείων που πραγματοποιήθηκε στις αρχές Ιουνίου 2016. Πιό συγκεκριμένα

_  η Μεσογειακή Πατσαβουρόπιτα βραβεύεται με το Superior Taste Award 2016 με 2 χρυσά αστέρια
_  η Πατσαβουρόπιτα με Τυρί βραβεύεται με το Superior Taste Award 2016 με 2 χρυσά αστέρια
_  η Πατσαβουρόπιτα με Σπανάκι & Τυρί βραβεύεται με το Superior Taste Award 2016 με 2 χρυσά αστέρια

Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ

Ποιο Είναι Το Όραμά Μας

Να καθιερωθούμε ως η καλύτερη ελληνική, πρωτοποριακή εταιρία προϊόντων ζύμης & γλυκών σε διεθνή πρότυπα, ποιότητας και τεχνογνωσίας, παρέχνοντας προϊόντα υψηλής ποιοτικής αξίας και νοστιμιάς, βοηθόντας τους καταναλωτές μας να ζούν και να τρέφονται καλύτερα

Η Φιλοσοφία

Σεβασμός στον Άνθρωπο και τη διατροφή του,

επιλέγοντας τα καλύτερα και αγνότερα συστατικά,

ζυμώνοντας και προσφέροντας με αγάπη και φροντίδα.

Το Μέλλον

Στη ΡΟΔΟΥΛΑ Α.Ε. δημιουργούμε ένα νόστιμο μέλλον με πολλές γευστικές προτάσεις και νέα καινοτόμα προϊόντα, ανεβάζοντας τον πήχη καθημερινά όλο και πιό ψηλά, για να μπορέσουμε να διαδώσουμε το ταλέντο της.

Βασικές Αξίες

Παράδοση, Γνώση, Σεβασμός, Ομαδικότητα, Δημιουργία, Καινοτομία, Ποιότητα, Ειλικρίνεια, Εμπιστοσύνη είναι οι λέξεις στις οποίες βασίζεται κάθε κίνησή μας.