Σχετικά με τη Ροδούλα

Η Ροδούλα και τα προϊόντα της ταυτίζονται εδώ και 21 χρόνια µε την καινοτοµία, την ποιότητα και τη γεύση, έχοντας κερδίσει την εμπιστοσύνη και την εκτίμηση των καταναλωτών. Η Ροδούλα θέλει κάθε µέρα να είναι διαφορετική, γεµάτη γεύσεις, µυρωδιές και εικόνες! Πίσω από κάθε παραδοσιακή ή σύγχρονη συνταγή, από τις αμέτρητες της ελληνικής γευστικής κληρονομιάς του τόπου μας, κρύβεται μια όμορφη ιστορία, γεμάτη αγάπη, φροντίδα, αγνότητα και ένα τρόπο ζωής, που αγγίζει την ψυχή μας.

Μάθετε Περισσότερα

Η Ροδούλα δημιουργεί για εσάς μια ποικιλία από αλμυρές και γλυκές απολαύσεις, εμπνευσμένες από την παράδοση και με σύγχρονο γευστικό προφίλ, που χαρίζουν στο τραπέζι σας αναμνήσεις και έντονα συναισθήματα.

Διακρίσεις

Τα προϊόντα μας είναι βραβευµένα µε το βραβείο Ανώτερης Ποιότητας και Γεύσης από τον Διεθνή Οργανισµό Γεύσης και Ποιότητας, iTQi, ο οποίος είναι ανεξάρτητος οργανισµός στις Βρυξέλλες, με ηγετικό ρόλο και κριτική επιτροπή από αναγνωρισμένους σεφ και έμπειρους γευσιγνώστες.

Μία από τις πρωτοποριακές δημιουργίες μας, η πατσαβουρόπιτα Vegan, έχει πάρει βραβείο καινοτοµίας FABI στην Αµερική ως η Νο1 Vegan πίτα µε φυτικό τυρί. Πρόκειται για μια διεθνούς βεληνεκούς διάκριση που ανταμοίβει με τον καλύτερο τρόπο τη φιλοσοφία μας: Παράδοση και Καινοτομία.

Ταξίδι στις γεύσεις του τόπου μας

Μέσα στο πέρασµα των χρόνων οι συνταγές µας εξελίσσονται, τα συστατικά εµπλουτίζονται και οι γεύσεις ολοκληρώνονται. Οι αξίες µας, όµως, για να σας προσφέρουµε τα πιο αγνά υλικά του τόπου µας, µαζί µε τις πιο τραγανές, αφράτες και λαχταριστές ζύµες µας, παραµένουν σταθερές.

Οι συνταγές της Ροδούλας

Η Ροδούλα αγαπά τη µαγειρική, γι’ αυτό και δεν παύει στιγμή να ψάχνει, να ανακαλύπτει, να δοκιμάζει και να προτείνει…  Έµπνευση της, η γαστρονομική παράδοση της ελληνικής γης και η επιλογή ιδιαίτερων γευστικών συνδυασµών για να σας ταξιδέψει γευστικά σε κάθε γωνιά του τόπου μας.