Tρίγωνα πιτάκια με φέτα, μέλι και σουσάμι

Ο απολυτός συνδυασμός γλυκού και αλμυρού

Υλικά για 15 τυροπιτάκια

Για τη γέμιση

Προετοιμασία

Βάζουμε λαδόκολλα σε ένα μεγάλο ταψί. Βάζουμε σε ένα μπολάκι λάδι και λίγο μελί και τα ανακατεύουμε. Παίρνουμε το πρώτο φύλλο το κόβουμε σε 5 λωρίδες κατά μήκος και το αλείφουμε εσωτερικά με ένα πινέλο μαγειρικής, ελαφρά με το μείγμα λάδι-μελί. Κάνουμε τα τυριά τρίμμα και να ανακατεύουμε μετάξι του. Τοποθετούμε κατά μήκος σε κάθε λωρίδα τα τυριά και μετα τα διπλώνουμε σε όμορφά τρίγωνα. Αλείφουμε πάλι από πάνω τα τρίγωνα με λίγο λάδι-μέλι. Κάνουμε το ίδιο και στα αλλά 3 φύλλα.

Εκτέλεση

Αφού έχουμε προθερμάνει τον φούρνο για 15’ -20’ λεπτά στους 200c .

Βάζουμε το ταψί με τα τυροπιτάκια και τα αφήνουμε περίπου για 15-20 λεπτά μέχρι να ροδίσουν τα βγάζουμε τους βάζουμε από πάνω μελί με ένα κουτάλι και τα πασπαλίζουμε με σουσάμι. Τα βάζουμε πάλι στο φούρνο μέχρι το μέλι να καραμελώσει, περίπου 5’ από πάνω και τα βγάζουμε.