Κρέπα Σοκολάτα

Φτιάξτε εύκολα και γρήγορα κρέπες σοκολάτας με την Ροδούλα

ΥΛΙΚΑ

  • 1 πακέτο Κρέπες Ροδούλα
  • 1 βαζάκι άλειμμα πραλίνας φουντουκιού
  • 2 μήλα ή μεγάλες μπανάνες
  • Κόκκινα φραγκοστάφυλα (ένα τσαμπί)

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

Βγάζουμε από την κατάψυξη το πακέτο με τις κρέπες και χρησιμοποιούμε όσες επιθυμούμε, αφού είναι χωρισμένες με λαδόκολλα. Αφήνουμε να ξεπαγώσουν καλά, μέχρι να είναι εύπλαστες.

Καθαρίζουμε το φρούτο της αρέσκειας μας. Αν έχουμε κουπατ ή τσέρκι, κόβουμε το κομμάτι του φρούτου στο σχήμα της αρεσκείας μας, όπως για παράδειγμα αστέρια. Διαφορετικά, κόβουμε περιμετρικά με μαχαίρι. Κόβουμε όσα χρειάζεται για να κάνουμε το φαγητό το μικρών ένα γευστικό παιχνίδι!

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Ρίχνουμε πολύ λίγο λάδι στο τηγάνι και αφήνουμε να κάψει. Σε χαμηλή φωτιά ρίχνουμε την κρέπα και την αφήνουμε για μόλις 30 δευτερόλεπτα από την κάθε πλευρά, μέχρι να πάρει χρώμα αλλά να μην ξεραθεί. Την τοποθετούμε σε πιάτο ή πιατέλα της αρεσκείας μας, την αλείφουμε με την πραλίνα και την κλείνουμε. Τη στολίζουμε από πάνω με τα κομμένα «αστέρια» φρούτων και μετά με τη μύτη ενός μαχαιριού, χαράσσουμε χαμόγελα και βάζουμε για ματάκια, κόκκινα φραγκοστάφυλα.