Η Ροδούλα παρουσιάζει τα νέα της προϊόντα στις μεγαλύτερες εκθέσεις τροφίμων στην Αμερική! - Rodoula SA
Rodoula Online Store

Η ΡΟΔΟΥΛΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΣΤΙΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ!

Η Εταιρία Ροδούλα για τρίτη συνεχόμενη χρονιά παρουσιάζει τα νέα της προϊόντα με μεγάλη επιτυχία στις μεγαλύτερες εκθέσεις τροφίμων στην Αμερική. Οι δυο εκθέσεις σταθμός στην ιστορία και την πορεία των τροφίμων δεν είναι άλλες από την ΝRA στο Σικάγο και την Summer Fancy Food (μέσα από το booth του Κέντρου Καινοτομίας, Rutgers University) στην Νέα Υόρκη. Το team της Ροδούλα δημιούργησε experiential booth με γεύση, εμπειρία και λαχταριστές μυρωδιές από Ελλάδα.

Το ενδιαφέρον βέβαια τράβηξαν οι χειροποίητες Πατσαβουρόπιτες με την καινοτομία στην παρασκευή τους, ο Μπακλαβάς, το εκμέκ και το αξεπέραστο σουφλέ σοκολάτας. Όλα τα προϊόντα είναι καθαρής ετικέτας, με tray που μπαίνει στο φούρνο. Τα προϊόντα έκαναν εντύπωση για την ιδιαίτερη γεύση και ποιότητα τους, στους ομογενείς αλλά και στους Αμερικάνους.

Από τα booth της εταιρίας περάσαν να γευτούν το ταλέντο της Ροδούλα πάνω από 4000 κόσμος μεταξύ άλλων οι αντιπρόσωποι της εταιρίας και συνεργάτες από τον Καναδά, Μιαμι, Ατλάντικ City, Μεξικό, Νεα Υορκή στο χώρο της λιανικής και χονδρικής.