ΙΣΤΟΡΙΑ

Η Αρχή 

Ένα όνομα… μια ιστορία!

Μια νόστιμη ιστορία ξεκινά κάπου στην Ήπειρο σ’ ένα όμορφο σπίτι δίπλα στη λίμνη. Με πολύ παιχνίδι, χαρούμενες φωνές, νόστιμες μυρωδιές «στην ηλικία που πλάθεται ο άνθρωπος», όπως μας έλεγε η γιαγιά, μας μύησε στα μυστικά της γαστρονομίας και της ευζωϊας. Τη βλέπαμε να κοσκινίζει, να αλευρώνει, να ζυμώνει και να γεμίζει τις πίτες της με όλα τα καλά. «Οι πίτες είναι σαν τους ανθρώπους» έλεγε. «Απ’έξω μπορεί να μοιάζουν… αλλά αυτό που μετράει κρύβεται μέσα τους».Μέσα από τα παιχνίδια, ρίχνοντας και κλεφτές ματιές στον φούρνο μέχρι να «ροδίσει η πίτα»,  αγαπήσαμε τη μαγειρική της και τα πιστεύω της.

Μάλλον γι αυτό τη λέγαν Ροδούλα! Ζώντας μαζί της μια μαγευτική εμπειρία, μας άφησε σημαντική κληρονομιά. Μια κληρονομιά που περιέχει συνταγές που αγαπήσαμε, πάθος και γνώση για τα υλικά και το σωστό φαγητό & πολύ μεράκι γι’ αυτό που κάνουμε. Ακόμη ηχούν τα λόγια της στην ψυχή μας «Ο κόσμος μπορεί να φαίνεται μεγάλος, αλλά είναι μικρός. Χωράει μέσα στο χέρι σου, όπως το πιτάκι. Και δεν χρειάζεσαι τίποτα άλλο για να τον κερδίσεις, παρά αυτά τα χέρια και την καθημερινή προσπάθεια να κάνεις το καλύτερο που μπορείς. Τότε μόνο η ζωή έχει μία γεύση… απολαυστική!».

Ποιοί Είμαστε 

Με αυτά τα εφόδια , το 1999, ο Παναγιώτης και ο Ηλίας Καραχάλιος σε μια γειτονιά της Αθήνας δημιουργούν ένα μικρό εργαστήρι για να εφαρμόσουν την πολύτιμη κληρονομιά. Με απόλυτο σεβασμό, πολύ προσωπική φροντίδα και μεράκι μπήκαν οι βάσεις για μια εντυπωσιακή μελλοντική πορεία της εταιρίας μας.

Και συνεχίζουμε, με συνέπεια σε όλα όσα μας έφεραν στην κορυφή της προτίμησης των πελατών, να δημιουργούμε ένα μέλλον σίγουρο γεμάτο ποιοτικές γεύσεις, οικογενειακές απολαύσεις και νέα, καινοτόμα προϊόντα που βρίσκονται στο τραπέζι όλου του κόσμου.

Οι Άνθρωποι 

Στην πορεία αυτή μπήκαν άνθρωποι που σεβάστηκαν τις ίδιες αξίες και προσπάθησαν πάντα για το καλύτερο. Έτσι και σήμερα ένα βασικό στοιχείο επιτυχίας της εταιρίας είναι οι άνθωποί της, απ’ όποια θέση κι αν βρίσκονται. Μια μεγάλη και δυναμική ομάδα εργαζομένων και στελεχών, άρτια καταρτισμένων και με ειδικούς επιστήμονες σε όλους τους τομείς παραγωγής, διανομής, πώλησης, διοικητικής υποστήριξης και διαχείρισης, καθημερινά είναι δίπλα σας.

Γιατί Εμάς 

Προσπάθειά μας είναι να προσφέρουμε πάντα ασφαλή, προσεγμένα, υγιεινά και ποιοτικά προϊόντα μέσα από σύγχρονες και πρότυπες διαδικασίες παραγωγής, συνδυάζοντας την υψηλή τεχνολογία μαζί με παραδοσιακά αυθεντικές συνταγές και σεβόμενοι πάντα τις απαιτήσεις και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του κάθε πελάτη μας.

Eπιλέγουμε τα καλύτερα και αγνότερα συστατικά και τα ζυμώνουμε με αγάπη και φροντίδα.