Η ΕΤΑΙΡΙΑ

Η Εταιρία

Η ΡΟΔΟΥΛΑ Α.Ε., σήμερα, είναι μία από τις κορυφαίες εταιρίες κατεψυγμένων προϊόντων ζύμης και γλυκισμάτων στην Ελλάδα

_ Με 2 μονάδες παραγωγής, μία για τα προϊόντα ζύμης και μία για τα γλυκά, που καλύπτουν συνολική έκταση 6.000τμ.

_ Με 2 κέντρα διανομής, στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη.

_ Με ιδιόκτητο στόλο φορτηγών για την άμεση κάλυψη όλων των αναγκών διανομής, σε όλη την Ελλάδα.

_ Με μια μεγάλη και δυναμική ομάδα εργαζομένων και στελεχών, άρτια καταρτισμένων και με ειδικούς επιστήμονες σε όλους τους τομείς παραγωγής, διανομής, πώλησης, διοικητικής υποστήριξης και διαχείρισης. Mε δικούς σας ανθρώπους καθημερινά δίπλα σας.

_ Με 40 αντιπροσώπους που καλύπτουν αποτελεσματικά όλη τη χώρα.

_ Με εξαγωγές σε περισσότερες από 40 χώρες σε όλο τον κόσμο.

_ Με διεθνείς πιστοποιήσεις και βραβεία όπου καταξιωμένοι οίκοι του εξωτερικού αναγνωρίζουν την εξαιρετική ποιότητα και γεύση των προϊόντων.

_ Με σταθερές και αξιόπιστες συνεργασίες προμηθευτών, με τους καλύτερους οίκουςεταιρίες του εξωτερικού και του εσωτερικού, σε πρώτες ύλες που μας διασφαλίζουν διεθνή ποιοτικά standar.

 

 

 

 

 

Ποιότητα

Η βασική μας προτεραιότητα για την πετύχουμε τον στόχο μας, είναι η ποιότητα.

Παρακολουθούμε διαρκώς τις διεθνείς εξελίξεις στον τομέα της ποιότητας και της τεχνολογίας. Αναβαθμίζουμε τα Συστήματα Διασφάλισης Ποιότητας ώστε να καλύπτουν τις απαιτήσεις των επίκαιρων διεθνών προτύπων.

Συνεχίζουμε καθημερινά να παράγουμε ασφαλή και ποιοτικά προΐόντα, που μας καθιερώνουν στην αγορά και εξασφαλίζουν τη επιτυχημένη πορεία μας.

Η εταιρία μας έχει πιστοποιηθεί από τον διεθνή αναγνωρισμένο οίκο TUV AUSTRIA HELLAS και εφαρμόζει τα ολοκληρωμένα συστήματα όπως αυτά καθορίζονται από την Ευρωπαϊκή και Ελληνική νομοθεσία. Επιπλέον έχουμε πιστοποιηθεί από την Αμερικάνικη Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA).

Τέλος είμαστε πιστοποιημένοι σύμφωνα με το Διεθνές Πρότυπο IFS που έχει θεσπιστεί στη Γερμανία και στη Γαλλία και έχει αναγνωρισθεί από τον Οργανισμό GFSI (Global Food Safety Institute).

 

Διεθνής Παρουσία

Τα προϊόντα μας είναι το διαβατήριο μας γι όλο τον κόσμο.

Επενδύουμε σταθερά στην είσοδο μας σε νέες αγορές. Επιλέγουμε με αυστηρά κριτήρια τους κατάλληλους συνεργάτες, ώστε να επιτυγχάνουμε αμοιβαία οφέλη από τη συνεργασία μας. Έχουμε επεκτείνει με επιτυχία τις δραστηριότητες μας:

  • Στην Ευρωπαϊκή αγορά (Ιταλία, Ρουμανία, Γερμανία, Δανία, Σουηδία, Μαγέλη Βρετανία, Πορτογαλία και Ολλανδία).
  • Στη Μέση Ανατολή με κέντρο το Ντουμπάι (Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα).
  • Και στην απαιτηιτκή γορά της Αμερικής (Η.Π.Α. και Καναδά).

Στο πλαίσιο των εξαγωγικών δραστηριοτήτων μας συμμετέχουμε ενεργά σε διεθνείς εκθέσεις τροφίμων όπως η ANUGA στην Ευρώπη η GULFOOD στη Μέαη Ανατολή και η SUMMER FANCY FOOD SHOW στη  Νέα Υόρκη.